Re: ЕвроМайдан (революция) в Украине (хроника событий)
18-е вечер. Вывожу жестоко избитого бойца после перевязок из больницы. Далее маршрут автоволонтер и киевская квартира, где добрые люди будуть обеспечивать бойца до выздоровления. Диалог:
Я: Ты где попал-то под раздачу так?
Он: Я знаменосец 33-й сотни! На плече сумка с "Молотовым", в другой руке флаг.
Я: И?
Он: Я прапор не брошу и гадам этим не отдам! Вот и попал, отстал, еле наши отбили.
Я: Звідки ти?
Он: Из Питера.
Я: .... ???? Ты то за что тут стоял?
Он: За свободу Украины.
Я: А что тебе до нашей свободы?
Он: А нам без вашей свободы век воли не видать!!!
Я: ....
Комок в горле. Видели бы вы Диму. Синий весь от побоев лица не видно. Из Питера. Только каска и броник и спасли. Всегда! Буду помнить! Россия и Путин это не одно и то же
добавлено через 1 час 22 минуты
https://fans-edge.info/video-poyasnya...pravyj-sektor/
добавлено через 1 час 23 минуты
Ми победим
добавлено через 1 час 28 минут
Лідер "Правого сектору" таки зустрічався з Януковичем
Київ, Вчора, 21:36
Друкувати
Ярош зізнався про візит в Адміністрацію президента 20 лютого.
facebook.com/dyastrub
Дмитро Ярош зізнався про зустріч із Януковичем
У день розстрілу майданівців, 20 лютого, лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош зустрічався з тодішнім президентом Віктором Януковичем.
Запис про зустріч внесена до журналу відвідувань в Адміністрації президента, повідомив журналіст Мустафа Найєм.
Ярош таки зізнався, що був у той день на Банковій.
"Зараз поширюється чимало інформації про мою таємну зустріч з Януковичем. Вона справді була, але вже після завершення активних дій силовиків. Вийшли СБУшники і запропонували не тільки мені, а й моєму найближчому оточенню, зустрітися для припинення кровопролиття. Відповідно я поїхав в Адміністрацію", – розповів Ярош "Українському тижню".
Читайте також: Чергова "телепортація" Януковича - тепер він ніби перебуває у Підмосков'ї
Лідер "Правого сектору" зазначив, що Янукович пропонував йому підписати угоду про припинення конфлікту.
"Я відмовився це зробити. Сказав, що ми маріонетками ніколи не були і не будемо. І, Вікторе Федоровичу, давайте виводьте війська, бо почнеться партизанська війна по всій Україні", – сказав активіст.
Ярош згадує, що Янукович виглядав переляканим.
"Хоч він зруйнував певні мої стереотипи, бо я ніколи з ним не зустрічався. Мені здавалось, що він більш тупіший. А він так намагався щось формулювати… Але видно було, що він виснажений і переляканий", – додав активіст.
Нагадаємо, "Правий сектор" оголосив війну на знищення Партії регіонів і Компартії.