Присоединяйтесь к нашему инвестиционному форуму, на котором уже 653,596 пользователей.
Чтобы получить доступ ко многим закрытым разделам и начать общение - зарегистрируйтесь прямо сейчас.
Всім привіт! Я зі Львова!
Хто чим займається? Порадьте декілька напрямків як заробляти. Я починав з лімітів, але зразу "нарвався" на Кайта (може чули тут на форумі шуму багато було на рахунок цього). Влетів на 300 баксів, тепер трохи збавив обороти і не знаю чим далі в неті можна займатися. Може шось підкажете,а можливо і в офлайні шось попробуєм зробити. Словом, пишіть, не мовчіть.
Цікаво, треба подивитися... Але сайт, який вчить заробітку в неті, а сам знаходиться на безкоштовному хостингу трошки насторожує.
Тому що на безкоштовному бо це мій перший сайт і йому ще немає місяця.З другого місяця роботи сайта куплю хостинг.Просто чекав як буде розкручуватися.И дивлюся що треба полюбе купляти хостинг.
Тоді бажаю удачі проекту! Я поняття не маю як заробляти на автосерфах, але зареєструюся і почитаю, може шось корисного для себе знайду. Дякую!
Чесно я тоже нараз не мав поняття як на них працювати поки мене не навчив один хлопець. І я йому тепер дуже вдячний за науку. Автосерфінг багато часу не забирає а заробітки хороші.
Наскільки знаю, гарно можна заробляти, коли маєш багато рефералів, а сам багато не наклікаєш.
Я би над сайтом радив ше трошки попрацювати, є помилки граматичні, а воно в очі кидається.
Наскільки знаю, гарно можна заробляти, коли маєш багато рефералів, а сам багато не наклікаєш.
Я би над сайтом радив ше трошки попрацювати, є помилки граматичні, а воно в очі кидається.
Дякую за підсказку про граматику.А над сайтом я працюю. Можна і без рефералів на автосерфінгах працювати. Купувати інвест пакети. Вони більше приносять заробітку.Там проценти хороші.
Я родом со Львова.Жил на улице Стрийской,д72. Учился в школе №50 им А.С.Макаренко.Сейчас живу в г.Казани,Республика Татарстан.
Отзовитесь Львовяне.
Раис.
Доводилось бывать на западной Украине паро раз... спокойнее у вас как-то...или мне показалось. Да и только западная Украина по настоящем хранит украинский язык. Так что Респект вам!