Re: Група новачків
Цитата:
Сообщение от SmalL
Ну добре, поїхали))
Мабуть як і у багатьох інших, першими кроками були кліки та почтовики. Там і заробив свої перші $5. Але чомусь вони досить швидко набридли (десь за місяць, або й менше) і повернувся до них десь через рік (Це було у шкільні роки, потреби у заробітку як такової не було). Пізніше ввів свої $20 і почав торгувати рефералами на біржі Wmmail. Знову ж таки швидко набридло (хоча і заробив близько $3-5) і у пошуках іншого заробітку наткнувся на цей форум.
І тут почалась ера хайпів)) Були взльоти, були падіння, але у результаті зостався в невеликому мінусі (ввів близько $300, вивів $250). Паралельно деякий час цікавився форексом, але після кількох вдалих (але більше невдалих) спроб дійшов до висновку що поки-що (!!!) це не моє.
Знову все переосмисливши, вирішив все таки окунутися в інвестицію більш серйозно. Було прийнято рішення знизити ризик, тож близько місяця тому почав цікавитися фондовим ринком (Пайові інвестиційні фонди, акціі та інші цінні папери). Але в цій сфері необхідні більші сумми для інвестицій, тож я вирішив що буду цим займатись пізніше (Але це дійсно гарна сфера інвестицій, і, можливо, у майбутьньому більша частина моїх інвестицій буде у цій сфері).
Декілька тижнів тому ввів близько $1000. Частину інвестував у ПУЛи Youmax, все інше - у сферу кредитування (в тому числі ліміти довіри). Сподіваюсь, що не пожалкую =) Але все ж таки вважаю цю сферу не надійною, особливо на великих суммах ($50,000 наприклад). Тож при збільшенні капіталу буду намагатись перейти в сферу інвестування в цінні папери або ж у свій бізнес.
п.с. чекаю подібних історій від інших =)
|
Цитата:
Сообщение от SmalL
були кліки та почтовики
|
я теж з цього починав). Ще доречі з life
гроші на Вебмани перекидав, коли був пакет супер лайф 15..
добавлено через 4 минуты
Всем доброго времени суток
Кто в каком проекте щас участвует?